Friday, December 19, 2008

minggu pertama......bukan mlm pertama tau!!!

minggu pertama klas dh hbis hr nie.....xsangka lak ak bru mgu pertama dah start blaja....
hmm ak pn xready ape2 g nk blaja nie.....sem nie 6subjek....sume bleh than gak la...

COMMUNICATION SKILLS III
CO-CURICULUM
E-COMMERCE
COMPUTER NETWORK
NETWORK ADMINISTRATION
INTERNET PROGRAMMING

sem nie nyer sbjek......agk mncbar la....baru smgu blaja ak dh dpt rasa tkanan dh....ish ape nk wat nie.....ak kna blaja btul2 nie....sem nie pn nsib baek awek ak xkna trik....kalo x.....huhuhu tu pn akak ak dh bising pointer trun....tu baru trun skit....kalo byk...hmm....

doa2kn la ak berjaya sem nie yer....

9 comments:

WaNiEy.... said...

hoi babi.. aku xjelas pn.. aku geram jer.. ko sume same jer.. babi.. tu jer aku nk ckp.. kalo brani dtg jmp aku ngan mak bapak aku.. kite settel..

mean machine's said...

ape yg ko kisah sgt akak ko ngan die??
kalo ko xjeles dah la....die owg bkn nyer wat bende xbaek pn.....
apsal ko nk babi kn org plak???
kalo die tu babi,kakak ko tu ape??
ko tu sape ngan pmpuan tu??
pikir la sblm nk terjah....
badan je besau.....otak xde ke??
wat malu je la,akak ko baek org nyer...ko???

WaNiEy.... said...

dia jer babi akak aku x.. tp sejak dpt student mcm ko.. dia pn da ke arah tu.. ko ckp dia baik??? ko knl ker dia??? aku da 21 thn hdp dgn dia.. aku knl sape dia.. ko xyah nk ajr2 aku..kalo baik xtipu mak bapak aku.. bdn aku besa tp aku xmsk kolej swasta..pk la baik2....

mean machine's said...

ko nk ckp akak ko pn nk jd babi la eh??
dh tu ko xpnah tipu mak ayah ko la eh??wah!! baek nyer ko nie....mesti ko bangga jd anak yg bleh babikn org kn??ko dh mmalukn nme kluarga ko tau x??
mcm tu ko kte ko pandai dpt msuk politeknik??hahaha
ape yg ko nk sbnr nyer??

mean machine's said...

ko nk kakak ko jd mcmne g??

Anonymous said...

ape gaduh2 ni? masuk blog org ckp babi. kau sedar tak kau ckp org babi, kau tu ape benda? konon lah kau tak suka kena tipu. kau budget kau baik sangat? konon tak pernah menipu. konon kakak kau jahat sebab tipu parents kau. kau masuk blog org, serang mcm ape. ckp babi semua. bagus la plak kn?

ok fine. org faham kau tak boleh terima kakak kau menipu. tapi asal kau tak pergi babi kn kakak kau tu? asal kau babi kn org lain? dah sah2 kakak kau yg menipu. asal kau tak pergi ludah je muka akak kau?kau menyalahkn org lain plak sebab akak kau menipu.

klu kau tak suka kena tipu. ok. fine. orang boleh respect. tapi kau pikir tuan blog ni suka plak nk kena babi tak tentu pasal kn? dah sah2 org ni tak salah ngan kau. tetiba aje kena babi. kena serang. dia suka ke mcm tu. kau pikir mcm tu tak? kau pikir pasal org lain tak?

kau tak perlu nk bangga kau tak belajar kat kolej swasta. kau belajar mana? Poli? bagus sangat ke? setakat final cgpa kau tak lepass 2 tu kau nk bangga? kakak kau mengajar kat mana? kolej swasta kan? asal tak pergi heret dia balik jgn kerja situ lagi?

nasihat aku perempuan, kau berckp tolong sedar diri. fikir baik buruk. jgn bercakap tak guna otak. kau kan student poli. budak poli pandai2 kot? jadi berkelakuanlah mcm org yang pandai. jgn mcm binatang menyalak sana sini babikan orang lain.

kau pn yien, jgn nk masuk campur. orang tak berotak ni, mmg mcm tu. dia suka nk menyalak, dia menyalak. tak puass menyalak, dia menggonggong cari orang nk gigit. mcm tu lah. perempuan tu. grrrrr.

Anonymous said...

wat pengetahuan korg cgpa aku 3.34 wat mase nie..tu blum msk sem 6..penah dpt anugerah akj sbb dpt 3.58 mase sem 5..aku xbodoh mcm korg.. aku bkn nk menyalak xtentu psl..aku geram sbb kwn ko tu ajr akak aku menipu..kalo brani jumper aku face 2 face.. ktorg adik bradik xsk akak ktorg kwn ngan kwn ko tu.. jgn hrp mak bapak ktorg sk.. kalo ko naikkn angin aku.. jgn smpi aku bgtau ke mana akak aku g ari isnin n ngan saper kat parents aku.. silap2 parents aku g kptm.. jmp pengarah bgtau akak aku gatal ngan student n nk jmp student tu.. n cb pk pepengarah tu nk wat???? pk la k.. parents aku grg gle.. wat pengetahuan korg..ari isnin ari tu mak aku xbg pn akak aku g.. dia mintak kbnrn ayah aku.. btl tindakan mak aku tu.. g tanpe direstu.. tu yg kantoi kat ktorg adik bradik..

mean machine's said...

hahaha...pandai nyer ko....
ak xkisa la kwn ak tu ngan akak ko...skng nie yg ak kisa ko dh babi kn ak?!!
ape mslh ko ngan ak plak??

wUnNy said...

heiiyyyyyy
mngapa jd bgni..ape ckp b*** kat org ni..lek la..msng2 dh bsar la..dh lps 21 kot akak ko 2..1day t, ko pun akn jd cm dia gk..dia g sne ngan sape,2 hak dia..ko sbg adik jgn nk maki2 kwn2 akak ko..ok..kalo x puas ati gk, mrh skali akak ko ckup2..bru mrh kat owg len..pe la..x matured lngsung..